maanantai 21. toukokuuta 2007

Voitto kotiin!

Niinhän siinä kävi, että Pohjoisen Pojat olivat lyömättömiä Keski-Euroopan kiertueellaan. Suomen eduskunnan joukkue voitti neljän maan turnauksen, Saksa kaatui 3-0, Sveitsi 2-0, ja kovin vastustaja Itävalta 1-0. Luvuista näkee, että varsinkin puolustus oli raudanlujassa kunnossa.

Itse pelasin ihan kivasti, mutta vanha polvivamma sai Itävalta-pelin jälkeen miehen raihnaiseksi ja kävely teki tuskaa. Polvet teipattuina ja kylmäsprayhoidolla sitä kuitenkin pelattiin vähän muissakin otteluissa, tuli ihan vanhat peliajat mieleen... :)

Pelien ulkopuolella tuli myös tutustuttua kollegoihin, ja erityisesti Sveitsin kahden vihreän parlamentaarikon kanssa kehitimme yhteistyötä vihreämmän Euroopan puolesta.

1 kommentti:

Markus kirjoitti...

Taitaa siitä "ihmelääke"kylmäspraystä olla sitten ihan oikeastikin apua. Pistää vain tv-otteluita seuratessa mietityttämään...

Toivottavasti polvivamma ei muutu niin pahaksi, että haittaa ahkerointia ;) vaikka ollaan sitä viime viikkoina oltu töissä ihan VN:ssa asti jalka kipsissä. Aurinkoista kesää!