maanantai 19. maaliskuuta 2007

Kiitos!

Kiitos kaikille minua ja muita vihreitä ehdokkaita äänestäneille! 5 169 ääntä tekee miehen nöyräksi, ja kansanedustajan paikka tuli kuin tulikin! Varsinais-Suomessa osaltaan rakennettiin vihreiden vaalivoittoa, ja vihreät olivat kokoomuksen lisäksi ainoa vaalivoittaja viidestä suuresta. Seuraavaksi tavoitellaan paikkaa hallituksessa vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Kiitos kaikille tukiryhmäläisilleni, jotka ovat tehneet työtä valintani eteen. Erityinen kiitos kampanjapäällikölleni Mikalle ja muulle johtoryhmälle.

Nyt se työ vasta alkaa!

PS. Päivitys 21.3. klo 19: eduskuntavaalien tulos on juuri vahvistettu. Kansanedustajan paikka säilyi myös tarkistuslaskennassa! Lopullinen äänimääräni oli 5 182. Suhdelukumme ylitti kristillisdemokraattien suhdeluvun 57:llä.. Joten ei mennyt ainakaan Varsinais-Suomen vihreiden äänestäjiltä montaa ääntä hukkaan. :)

Jotkut ovat kyselleet blogin jatkosta. Totta kai tulen jatkamaan blogin pitoa, ja kirjoittamaan niin yleisistä yhteiskunnallisista aiheista kuin eduskunnan arjen töistä. Seuratkaa blogia siis jatkossakin, antakaa palautetta ja ottakaa yhteyttä kansanedustajaanne!

8 kommenttia:

Jari kirjoitti...

Onneksi olkoon Ville!

Kiitos hyvästä sivustosta ja blogista. Toivon, että jatkat niiden ylläpitoa aktiivisesti.

Janina kirjoitti...

Onnea Ville! Janina A:n blogiin laitoinkin jo tervetulotoivotukset, mutta ajattelin tulla naputtelemaan tännekin, että menee varmasti perille. :) Kapkaupungissa jännäsimme yhden Marian ruotsalaisen kollegan kanssa tilannetta ja valistin häntä, että Marian mies on vahva läpimenijä ja suureksi ilokseni pystyin kertomaan hänelle, että minulla säilyi työpaikka ;) ja sen lisäksi pääsit sinäkin läpi!!!

Lycka till ja autan toki kaikessa missä voin! Tänään emme vielä tapaa, olen nimittäin Frankfurtin kentällä jumissa, kun emme saaneet lentoa vaihdettua aiempaan, mutta ensi viikolla, tai viimeistään sen jälkeen! :) [olen vielä vuosilomilla ja siellä sun täällä reissussa vielä pari viikkoa]

Onnea vielä kerran ja tervetuloa eduskuntaan, jossa minäkin vielä muutaman kuukauden palloilen ennen siirtymistä edustusrouvaksi. 8o)

Aija Salo kirjoitti...

Ville,

lämpimät onnittelut!

Varsinais-Suomen positiivisesta ja aktiivisesta katukampanjasta kuului huhuja tänne Uudellemaalle asti sekä blogistanin kautta että muuten.

Ehdokkaiden tasaväkisyys ja ensikertalaistenkin hyvät äänimäärät (mm. Elina Rantanen) oli hieno juttu: Varsinais-Suomessa on laaja kannatus Vihreiden työlle ja paljon pätevää väkeä sitä tekemään.

Voimia tuleviin koitoksiin ja työn ja perhe-elämän yhdistämiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluni Ville! En voinut sinua äänestää, asun Uudenmaan vaalipiirissä.
Voimia ja rakkautta sinulle! :-)


Mikael Aspfors
Tammisaari

Anonyymi kirjoitti...

Onnea myös minulta.

Sait ääneni, vaikka en ihan kaikesta samaa mieltä olekaan. Ajatus perustulosta on yksinkertaisuudessaan niin nerokas, että siitä on ihan pakko pitää kovaa meteliä.

Toivotan jaksamusta sukkuloimiselle välillä Turku-Tukholma-Helsinki.

terveisin: Mikko Turusta

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelumme!
Ja vielä kiitoksemme Vinon feminismibileistä 9.12.2006.

Terveisin,
Bar Päiväkoti, Turku

thomas p kirjoitti...

grattis till platsen i riksdagen! jag ser fram emot att läsa din blog i fortsättningen, ja voisin vaikka yrittää kommentoida suomeksi niin muutkin ymmärtävät :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ville,

Olen kannattajasi ja suuri ihalijasi. Ajat tärkeitä asioita ja annat vihreille uudenlaista voimaa ja näkemystä. Näiden vaalien positiivisin uutinen oli, että pääsit Varsinais-Suomesta läpi. Onneksi olkoon ja voimia kovaan työhön!

ST