perjantai 24. lokakuuta 2008

Äänestä vihreää muutosta!

Absurdia kyllä, sunnuntaiksi on luvattu poikkeuksellisen kovaa syysmyrskyä. Syysmyrskyjen on ennustettu lisääntyvän ilmastonmuutoksen myötä. Yleensä huono sää laskee erityisesti nuorten äänestysprosenttia, mikä on nuorten äänistä riippuvaisille Vihreille huono asia. Älkää siis antako ilmastonmuutoksen myötä yleistyvän ilmiön estää ilmastonmuutoksen torjuntaa voimakkaimmin ajavien vaalivoittoa, vaan menkää joukolla äänestyspaikalle!

Turussa vihreillä on ollut todella hyvä henki vaalikampanjassa. Ehdokkaita tuli mukaan täysi lista, ja innolla vaalityössä mukana olevia on todella paljon. Palaute kaduilla on ollut parempaa kuin itse muistan kokeneeni aiemmissa vaaleissa. Kauppatorilla ja kävelykadulla on ollut hieno keskustella ihmisten kanssa, jotka haluavat vihreiden tuovan muutosta Turun politiikkaan.

Ihmiset kaipaavat Turkuun avointa ja reilua politiikkaa, joka huomioi nykyistä paremmin niin ihmisten näkemykset kuin kestävän kehityksen. Ihmiset haluavat joustavia palveluja erilaisiin elämäntilanteisiin ja parempaa ennaltaehkäisyä. Ihmiset haluavat kouluja, joissa lasten hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin oppimistulokset. Vihreät ajaa juuri näitä asioita. Turun talous saadaan kuntoon vihreiden esittämällä kestävän kehityksen talousohjelmalla, jossa yhdistyy hyvä taloudenpito, kaupungin ympäristökuormituksen vähentäminen sekä sosiaalinen ja kulttuurinen hyvinvointi.

Ihmiset haluavat viihtyisää keskustaa, jota kehitetään rikasta kulttuurimiljöötä kunnioittaen. Vihreät ajaa juuri näitä asioita. Vihreät haluaa laajentaa kävelykatukeskustaa, parantaa lähipalveluja ja kehittää joukkoliikennettä. Keskeinen tapa edistää näitä kaikkia tavoitteita on rakentaa Turun seudun pikaraitiotie, joka vahvistaisi koko seudun ja Turun keskustan elinvoimaa, parantaisi aluekeskusten palveluja sekä vähentäisi autoilun pakkoa. Jos vihreät saavat merkittävän vaalivoiton, on se myös signaali toriparkkikantaansa epäröiville demareille siitä, että keskustaa on kehitettävä ihmisten ja viihtyisyyden ehdoin. Toriparkkia ei Turkuun tarvita.

Mitä suuremman vaalivoiton vihreät saavat, sitä helpompaa meidän on toteuttaa näitä tavoitteita. Turun Sanomien gallupin mukaan Vihreät saisi kolme paikkaa lisää. Se toteutuu vain, jos kaikki kannattajamme käyvät uurnilla. Suuri vaalivoitto auttaa meitä rikkomaan Turun perinteisten valtapuolueiden kabinettipolitiikan ja tuomaan uutta avointa ja vastuullista poliittista kulttuuria Turun päätöksentekoon.

Ole mukana tuomassa muutosta Turun politiikkaan, äänestä sunnuntaina Vihreitä!

Ei kommentteja: